Hypnose


Gratis selvhypnose


Oplev 7 minutters selvhypnose. Det er gratis og du finder det HER!


Oplev 30 minutters selvhypnose. Det er gratis og du finder det HER!Hypnose giver dig varige resultater

Hypnose giver dig varige resultater på en blid måde, hvor du forbliver lige så meget i kontrol som i vågen tilstand.


Når du er i hypnose øges dit fokus og du får adgang til din underbevisthed. Her kan du arbejde med dine tanker, problemer eller blot få øget indsigt i dit liv.


Som NGH uddannet hypnoterapeut og hynotisør er mit fokus på, at skabe varige resultater for dig.


Du er i kontrol i hele sessionen og sammen arbejder vi med de mål, som vi har aftalt i den indledende samtale.


Hypnose kan også anvendes som wellness for sindet. Det er en meget behagelig tilstand i afslappet forøget fokus.


Kontakt mig for en aftale.Træner hypnoterapi med en af mine dygtige kollegaer.

Sådan foregår en session med dig

Når du ankommer til Liv og Trivsel i Gistrup ved Aalborg, kan du gå lige ind. Lokalet har egen indgang fra gaden så det er let at finde.


Er det første gang vi skal arbejde sammen, bruger vi den første halve time til at afstemme forventninger til samarbejdet. Jeg gør hvad jeg kan for at du skal føle dig godt tilpas, da ro og tryghed er en forudsætning for et godt samarbejde.


I samtalen fortæller jeg om hvad coaching og hypnose er, og hvad du kan forvente dig af specielt hypnosen.


  • Hypnose er en tilstand af øget selvindsigt, hvor du kommer i kontakt med dine underbevidste og nogle gange dine ubevidste tanker.
  • Hypnose er en behagelig tilstand, hvor du slapper af samtidig med at du bevarer dit fokus, man kan sige at kroppen er helt afslappet men hjernen kører på højtryk.
  • Hypnose er en SIKKER tilstand. Du vil kun medvirke til samtale i hypnosen, som ligger indenfor din egen etik. Der kan således ikke foregå ting i hypnosen, som går imod din egen vilje.
  • I hypnose bevarer du alle dine hemmeligheder. Du røber ikke ting i hypnosen som du ikke ville røbe i den indledende samtale.
  • Du kan efter hypnosen huske hvad vi talte om i hypnosen. Da sindet fungerer på en anden måde i hypnose, er det helt normalt at tidsfornemmelsen og rækkefølgen af emner der er berørt vil være blandede.


Efter den indledende samtale finder vi sammen frem til hvad der er vigtigt for dig at arbejde med i dag. Vi beslutter sammen hvorvidt arbejdet skal foregå i hypnose.


Med velfungerende hypnoseteknikker bliver du sat i trance. Trance tilstanden er blot en tilstand med øget indadvendt koncentration og rigtigt godt fokus.


Når du er i trance kan vi finde frem til årsagen til dit problem, finde løsninger, frisætte ressourcer, lade stress forsvinde eller blot lade dig få en rolig stund med dyb afslapning.


Efter en session med hypnose

Umiddelbart efter sessionen har du det fantastisk rart og afslappet. Vi gennemgår kort hvad du oplevede i hypnosen og jeg svarer på eventuelle spørgsmål, hvorefter sessionen afsluttes.


Det vil ikke være muligt at bestille en ny tid hos mig umiddelbart efter den første session. Mit mål er at du får en varig forandring i dit liv. Du skal derfor hjem og MÆRKE at din session har virket på dig. Herefter er du velkommen til at bestille en eller flere nye tider.


Oplev hypnose

Kom og oplev hvad hypnose og hypnoterapi kan gøre for dig. Du behøver ikke være syg for at få det bedre…dette gælder også hypnose. Nogle mennesker går i wellness og massage….jeg ser hypnose som massage for tankerne, og en oplagt måde at få mere energi og ro på.


Ofte stillede spørgsmål om hypnose

”Jeg tror ikke på hypnose, virker det så?”

Hypnose er en måde at tænke på. Jeg guider dig til et tankemønster – derfor behøver du ikke at ”tro”.


”Nu får du mig ikke til at rende rundt som en kylling – vel?”

Showhypnose er sjov og ballade – hypnoterapi er alvor. Teknikkerne er de samme, årsagerne er vidt forskellige!


”Er du sikker på at du kan hynotisere mig?”

Nej! – Jeg er sikker på at hvis du ønsker at lade mig arbejde sammen med dig, så kan du opnå den tilstand du skal have for at komme i trance. Kun når du ønsker det, vil dette være muligt.


”Er det farligt?”

Nej! Hypnose er en behagelig afslappet tilstand, og her kan intet farligt ske.

Er du lider af epilepsi, er hypnose ikke den rigtige vej for dig, da hypnose i enkelte tilfælde har udløst anfald hos epileptiske patienter.


”Hvad nu hvis jeg ikke vågner?”

Hypnose er en vågen afslappet tilstand, så du ER allerede vågen….og skulle du falde i søvn, ja så vækker jeg dig.Sådan beskrives hypnose også

Photographic Studies in Hypnosis, Abnormal Psychology (1938)

Hypnose er en tilstand, hvor bevidsthedens kritiske sans passiviseres i en mental fokusering. Det opleves naturligt ved fx dagdrømme, at falde i staver eller at blive opslugt (af en god bog e.l.). Under hypnose er sindet mere tilbøjeligt til at opfatte det der fokuseres på som signifikant. Dog kun indenfor ens grundlæggende sikkerhedsmæssige, etiske og moralske grundopfattelser. Tilstanden betegnes som trance. Hvad der i denne tilstand fokuseres på betegnes som en suggestion. Suggestioner kan være verbale udsagn. De kan også opfattes som bevægelser opfattes af underbevidstheden alene.


Det der fokuseres på kan også være en anden person, hvis udsagn bliver suggestioner og andre ting. Hypnose er tilstanden i sig selv og ikke andet. Der findes en hel profession af hypnotisører, der guider deres klienter frem til trance og giver dem suggestioner i overensstemmelse med de forhold der ønskes bearbejdet eller den adfærd der ønskes ændret.Her er der selvfølgelig tale om hypnosebehandling. Det giver anledning til at hypnose bliver brugt sammem med terapi.

Liv og Trivsel, v/Jesper Stenbakken, Stubben 20, 9260 Gistrup, Tlf. 53384537, mail@livogtrivsel.dk